Steg
1
Bruk et dørslag og skyll spinat under rennende kaldt vann. Legg spinaten på et tørkepapir, slik at du får vekk alt vannet.
2
Finn frem tortillalefser, ost og skinke, for dette skal gå fort!
3
Sett en stekepanne på platen og skru på middels varme. Legg i en tortillalefse.
4
Legg på halvparten av osten og skinken.
5
Ha på spinat og resten av osten og skinken.
6
Legg en tortillalefse på toppen.
7
Press forsiktig ned med stekespaden. Stek i 3 minutter.
Husk å ta tiden!
8
Bruk stekespaden til å snu tortillalefsen. Vær forsiktig, slik at du ikke brenner deg.
9
Stek i 3 minutter på denne siden også. Husk å ta tiden.
Husk å skru av platen!
10
Skyv quesadillaen over på en skjærefjøl. Du kan også legge den rett på en tallerken.
Bruk grytekluter, slik at du ikke brenner deg.
Husk å vaske opp og rydde etter deg når du er ferdig!
11
Skjær quesadillaen i fire.
Vi bruker analyseverktøy for å måle trafikken på våre nettsider. Informasjonskapsler plasseres i din nettleser og gir oss grunnlag for videreutvikling og drift av våre tjenester. Om du velger å bruke matprat.no blir anonymisert brukerdata samlet inn, men ingen personopplysninger om deg vil samles eller lagres.