Bruk et dørslag og skyll spinat under rennende kaldt vann. Legg spinaten på et tørkepapir, slik at du får vekk alt vannet.
UTSTYR
  • Dørslag
    Dørslag
  • Tørkerull
    Tørkerull

Steg

1

Bruk et dørslag og skyll spinat under rennende kaldt vann. Legg spinaten på et tørkepapir, slik at du får vekk alt vannet.

Du trenger
frisk spinat:
1 håndfull
Finn frem tortillalefser, ost og skinke, for dette skal gå fort!
UTSTYR
  • Plastfjøl
    Skjærefjøl

Steg

2

Finn frem tortillalefser, ost og skinke, for dette skal gå fort! 

Du trenger
hvetetortilla:
2 stk. ,
ferdig skivet ost:
6 skiver ,
kokt skinke:
6 skiver
Sett en stekepanne på platen og skru på middels varme. Legg i en tortillalefse.
UTSTYR
  • Stekepanne
    Stekepanne
  • Stekespade
    Stekespade

Steg

3

Sett en stekepanne på platen og skru på middels varme. Legg i en tortillalefse.

Legg på halvparten av osten og skinken.

Steg

4

Legg på halvparten av osten og skinken. 

Ha på spinat og resten av osten og skinken.

Steg

5

Ha på spinat og resten av osten og skinken. 

Legg en tortillalefse på toppen.

Steg

6

Legg en tortillalefse på toppen.

Press forsiktig ned med stekespaden. Stek i 3 minutter.
UTSTYR
  • Tidsur
    Stoppeklokke

Steg

7

Press forsiktig ned med stekespaden. Stek i 3 minutter.

Bruk stekespaden til å snu tortillalefsen. Vær forsiktig, slik at du ikke brenner deg.

Steg

8

Bruk stekespaden til å snu tortillalefsen. Vær forsiktig, slik at du ikke brenner deg.

Stek i 3 minutter på denne siden også. Husk å ta tiden.

Steg

9

Stek i 3 minutter på denne siden også. Husk å ta tiden.

Skyv quesadillaen over på en skjærefjøl. Du kan også legge den rett på en tallerken.
UTSTYR
  • Fjøl
    Fjøl
  • Pizzahjul
    Pizzahjul

Steg

10

Skyv quesadillaen over på en skjærefjøl. Du kan også legge den rett på en tallerken.

Bruk grytekluter, slik at du ikke brenner deg.

Skjær quesadillaen i fire.

Steg

11

Skjær quesadillaen i fire.