Steg
1
Ta ut alle stekebrett fra ovnen, slik at den er tom. Sett stekeovnen på 225 °C. Bruk over- og undervarme.
2
Del løken i to og skrell den, slik som på bildet. Kast skallet i spøla.
3
Hakk løken i små biter.
4
Rull ut ferdig pizzadeig.
5
Bruk en spiseskje og smør ut tomatsaus.
Du kan bruke ketchup, hvis du ikke har pizzasaus.
6
Strø over hakket løk.
7
Vei opp ferdigrevet ost og dryss over. Du kan også rive osten selv, eller legge på skivet ost.
Sett en plastbolle på vekten og nullstill, slik at det står 0 g på vekten. Det finnes mange forskjellige vekter. Hvis du ikke kjenner vekten dere har hjemme, spør en voksen.
8
Dryss over skinkebiter.
9
Rull pizzadeigen forsiktig sammen.
10
Fest deigen godt.
11
Del pizzasnurrene i 12 like store biter.
12
Ha bakepapir på et stekebrett og legg pizzasnurrene på brettet.
13
Sett pizzasnurrene midt i ovnen og stek dem i 15 minutter. Husk å ta tiden!
Har du husket å ta tiden?
Husk å vaske opp og rydde etter deg når du er ferdig!
14
Finn frem en rist. Bruk grytekluter og ta forsiktig stekeplaten ut av ovnen og sett den på en rist. Husk at snurrene er varme!
Har du husket å skru av ovnen?
Vi bruker analyseverktøy for å måle trafikken på våre nettsider. Informasjonskapsler plasseres i din nettleser og gir oss grunnlag for videreutvikling og drift av våre tjenester. Om du velger å bruke matprat.no blir anonymisert brukerdata samlet inn, men ingen personopplysninger om deg vil samles eller lagres.