Pizzasnurrer! Vi har laget dem med smårettskinke, men du kan også bruke vanlig skinkepålegg. Oppskriften gir 12 stk snurrer, og vi har beregnet 2 stykker per person, men får du noen til overs gjør det ikke noe da de passer perfekt som lunsj og nistemat! Her kan du også bruke en hjemmelaget pizzadeig.
Denne oppskriften gir 6 porsjoner
Ta ut alle stekebrett fra ovnen, slik at den er tom. Sett stekeovnen på 225 °C. Bruk over- og undervarme.
Del løken i to og skrell den, slik som på bildet. Kast skallet i spøla.
Du trenger
Hakk løken i små biter.
Rull ut ferdig pizzadeig.
Bruk en spiseskje og smør ut tomatsaus.
Du kan bruke ketchup, hvis du ikke har pizzasaus.
Strø over hakket løk.
Vei opp ferdigrevet ost og dryss over. Du kan også rive osten selv, eller legge på skivet ost.
Sett en plastbolle på vekten og nullstill, slik at det står 0 g på vekten. Det finnes mange forskjellige vekter. Hvis du ikke kjenner vekten dere har hjemme, spør en voksen.
Dryss over skinkebiter.
Rull pizzadeigen forsiktig sammen.
Fest deigen godt.
Del pizzasnurrene i 12 like store biter.
Ha bakepapir på et stekebrett og legg pizzasnurrene på brettet.
Sett pizzasnurrene midt i ovnen og stek dem i 15 minutter. Husk å ta tiden!
Har du husket å ta tiden?
Finn frem en rist. Bruk grytekluter og ta forsiktig stekeplaten ut av ovnen og sett den på en rist. Husk at snurrene er varme!
Har du husket å skru av ovnen?
Husk å vaske opp og rydde etter deg når du er ferdig!
Feltene markert med * må fylles ut før du kan legge til meningen din
Upassende innhold fjernes.
Vi bruker analyseverktøy for å måle trafikken på våre nettsider. Informasjonskapsler plasseres i din nettleser og gir oss grunnlag for videreutvikling og drift av våre tjenester. Om du velger å bruke matprat.no blir anonymisert brukerdata samlet inn, men ingen personopplysninger om deg vil samles eller lagres.