Pitapizza med ost og skinke er perfekt mat når du kommer hjem fra skolen og har lyst på noe litt ekstra godt.
Ta ut alle stekebrett fra ovnen, slik at den er tom. Sett stekeovnen på 200 °C. Bruk over- og undervarme.
Finn frem en langpanne og dekk den med bakepapir. Legg pitabrød på bakepapiret og smør på pizzasaus.
Du trenger
Skjær hvitost i skiver.
Har du ferdigskivet ost kan du bruke det, men husk å ta litt mindre ettersom skivene er så store.
Riv osteskivene og kokt skinke i små biter, og legg dem på pitabrødet.
Åpne maisboksen og hell av væsken i vasken.
Maisboksen har skarpe kanter. Pass på så du ikke skjærer deg.
Legg mais på pitabrødet.
Sett stekebrettet midt i stekeovnen. Stek pitapizzaen i 11 minutter.
Har du husket å ta tiden?
Finn frem en rist eller noe du kan sette det varme stekebrettet på. Bruk grytekluter og pass på, slik at du ikke brenner deg når du tar ut pitapizzaen.
Husk å skru av ovnen!
Legg pitapizzaen på en fjøl, og bruk et pizzahjul til å dele den i passe store stykker.
Husk å vaske opp og rydde etter deg når du er ferdig!
Feltene markert med * må fylles ut før du kan legge til meningen din
Upassende innhold fjernes.
Vi bruker analyseverktøy for å måle trafikken på våre nettsider. Informasjonskapsler plasseres i din nettleser og gir oss grunnlag for videreutvikling og drift av våre tjenester. Om du velger å bruke matprat.no blir anonymisert brukerdata samlet inn, men ingen personopplysninger om deg vil samles eller lagres.