Steg
1
Mål opp mel og ha det i en stor bolle.
2
Ha salt, sukker og bakepulver i bollen. Rør litt rundt med teskjeen, slik at det blander seg litt sammen.
3
Mål opp vann og olje, og ha i bollen.
Du kan også ha i litt skinkebiter, revet ost og hakkede urter i deigen. Blander du inn litt sukker og kanel kan du lage dessert-pinnebrød.
4
Rør sammen til en glatt deig med sleiven.
Ha i litt mer mel.
5
Ha deigen over på en benk og kna deigen godt sammen, gjerne i 5 minutter.
6
Bruk en pensel, eller hendene dine, og pensle litt olje rundt deigen, slik at den ikke klistrer seg til posen.
7
Legg deigen i en brødpose. Klem ut luften og knyt igjen. Du kan også legge deigen i en plastboks med lokk. Pakk deigen ned i sekken og ta den med på tur. Få hjelp av en voksen til å grille pinnebrødene.
Sjekk ut oppskriften vår på "enkle rundstykker".
Husk å vaske opp og rydde etter deg når du er ferdig!
8
Vil du smaksette deigen? Se filmen for inspirasjon.
Vi bruker analyseverktøy for å måle trafikken på våre nettsider. Informasjonskapsler plasseres i din nettleser og gir oss grunnlag for videreutvikling og drift av våre tjenester. Om du velger å bruke matprat.no blir anonymisert brukerdata samlet inn, men ingen personopplysninger om deg vil samles eller lagres.