Mål opp mel og ha det i en stor bolle.
UTSTYR
  • Desilitermål
    Desilitermål
  • Tresleiv
    Tresleiv
  • Plastbolle
    Plastbolle

Steg

1

Mål opp mel og ha det i en stor bolle.

Du trenger
hvetemel:
4 dl
Ha salt, sukker og bakepulver i bollen. Rør litt rundt med teskjeen, slik at det blander seg litt sammen.
UTSTYR
  • Teskje
    Teskje

Steg

2

Ha salt, sukker og bakepulver i bollen. Rør litt rundt med teskjeen, slik at det blander seg litt sammen.

Du trenger
salt:
0,5 ts ,
sukker:
2 ts ,
bakepulver:
2 ts
Mål opp vann og olje, og ha i bollen.
UTSTYR
  • Desilitermål
    Desilitermål
  • Spiseskje
    Spiseskje

Steg

3

Mål opp vann og olje, og ha i bollen.

Du trenger
vann:
1,5 dl ,
nøytral olje:
5 ss

Du kan også ha i litt skinkebiter, revet ost og hakkede urter i deigen. Blander du inn litt sukker og kanel kan du lage dessert-pinnebrød.

Rør sammen til en glatt deig med sleiven.

Steg

4

Rør sammen til en glatt deig med sleiven.

Ha i litt mer mel.

Ha deigen over på en benk og kna deigen godt sammen, gjerne i 5 minutter.

Steg

5

Ha deigen over på en benk og kna deigen godt sammen, gjerne i 5 minutter.

Bruk en pensel, eller hendene dine, og pensle litt olje rundt deigen, slik at den ikke klistrer seg til posen.
UTSTYR
  • Pensel
    Pensel

Steg

6

Bruk en pensel, eller hendene dine, og pensle litt olje rundt deigen, slik at den ikke klistrer seg til posen.

Du trenger
nøytral olje:
til pensling
Legg deigen i en brødpose. Klem ut luften og knyt igjen. Du kan også legge deigen i en plastboks med lokk. Pakk deigen ned i sekken og ta den med på tur. Få hjelp av en voksen til å grille pinnebrødene.

Steg

7

Legg deigen i en brødpose. Klem ut luften og knyt igjen. Du kan også legge deigen i en plastboks med lokk. Pakk deigen ned i sekken og ta den med på tur. Få hjelp av en voksen til å grille pinnebrødene.

Sjekk ut oppskriften vår på "enkle rundstykker".

Steg

8

Vil du smaksette deigen? Se filmen for inspirasjon.