Lag en sandwich som du kan dele med venner eller familie. Her har vi laget den av en fletteloff, som du kan finne oppskriften på her på MatStart. Du kan også bruke annet brød eller focaccia til å lage sandwichen, – og det er lov å eksperimentere med pålegg!
Skjær tomat og mozzarella i skiver og legg på en tallerken. Tørk fjølen.
Du trenger
Bruk gjerne brødkniven til å skjære tomat (det er litt enklere).
Skjær fletteloffen i to, på langs.
Løft av toppen og smør kremost på både topp og bunn.
Ha spinat på bunnen.
Legg på salami over spinaten.
Legg på mozzarella og tomat.
Legg på toppen av loffen og skjær opp i mindre sandwicher (vi har skåret denne i seks sandwicher). De kan gjerne pakkes ned og nytes ute.
Husk å vaske opp og rydde etter deg når du er ferdig!
Kommentarfeltet er stengt for nye kommentarer!
Vi bruker analyseverktøy for å måle trafikken på våre nettsider. Informasjonskapsler plasseres i din nettleser og gir oss grunnlag for videreutvikling og drift av våre tjenester. Om du velger å bruke matprat.no blir anonymisert brukerdata samlet inn, men ingen personopplysninger om deg vil samles eller lagres.