Dette er en kjempegod og rask pasta som passer perfekt som et lite måltid etter skoletid. Her har vi brukt ferdigkokt egg, men du kan bruke det du har i kjøleskapet som f.eks. skinke, avokado eller rester etter middagen.
Sett en kjele på platen. Bruk et desilitermål, eller en mugge, og fyll kjelen halvfull med vann.
Du trenger
Skru platen på fullt.
Ha salt i vannet.
Les på pakken og sjekk hvor lenge pastaen skal koke.
Mål opp den mengden pasta du trenger og ha pastaen i det kokende vannet.
Rør litt rundt med en sleiv. Skru ned varmen til middels, slik at det ikke koker over.
Mens pastaen koker: Skyll paprika. Del paprikaen på langs og ta ut kjernehuset.
Skjær paprikaen først i strimler og så i mindre biter. Bruk klogrepet, som vist på bidet, slik at du ikke skjærer deg. Ha det i en serverings skål/bolle.
Skyll sukkererter og la dem renne av seg på et tørkepapir.
Skru av kokeplaten når pastaen er ferdig. For å sjekke om pastaen er ferdig kan du smake på en bit. Den skal ikke være hard, men ha litt tyggemotstand.
Husk å skru av platen!
Sett et dørslag i vasken. Hell pastaen i dørslaget, løft det opp og rist litt slik at alt vannet renner av.
Ha pastaen i skålen med paprika.
Ha sukkerertene i skålen.
Skru av lokket på pestoglasset og ha pesto i skålen.
Bland sammen.
Del egg i to.
Legg egget oppå pastasalaten. Server med en gang.
Husk å vaske opp og rydde etter deg når du er ferdig!
Feltene markert med * må fylles ut før du kan legge til meningen din
Upassende innhold fjernes.
Vi bruker analyseverktøy for å måle trafikken på våre nettsider. Informasjonskapsler plasseres i din nettleser og gir oss grunnlag for videreutvikling og drift av våre tjenester. Om du velger å bruke matprat.no blir anonymisert brukerdata samlet inn, men ingen personopplysninger om deg vil samles eller lagres.