Har du prøvd eple i ostesmørbrødet før? Det er veldig godt, og en litt annerledes og spennende variant.
Skjær brød i skiver.
Du trenger
Skjær ost i skiver.
Vask eple og skjær av den mengden du trenger.
Legg eple og ost på den ene brødskiven. Start med halvparten av osten, så eple og så resten av osten. Legg den andre brødskiven på toppen.
Sett stekepannen på platen og skru på middels varme. Ha margarin eller smør i pannen.
Legg forsiktig ostesmørbrødet over i stekepannen når margarinen slutter å bruse. Stek den i ca. 3 minutter på den ene siden, til den har fått en gylden farge. Hvis du har lokk til stekepannen din, kan du gjerne bruke det.
Bruk stekespaden, og snu ostesmørbrødet. Stek videre i ca. 3 minutter på den andre siden, til osten har smeltet.
Løft ostesmørbrødet forsiktig ut av stekepannen og over på en fjølen.
Husk å skru av platen!
Skjær ostesmørbrødet i to, hvis du vil det.
Husk å vaske opp og rydde etter deg når du er ferdig!
Kommentarfeltet er stengt for nye kommentarer!
Vi bruker analyseverktøy for å måle trafikken på våre nettsider. Informasjonskapsler plasseres i din nettleser og gir oss grunnlag for videreutvikling og drift av våre tjenester. Om du velger å bruke matprat.no blir anonymisert brukerdata samlet inn, men ingen personopplysninger om deg vil samles eller lagres.