Ostesmørbrød stekt i panne er like godt som stekt i ovnen. Andre smakstips er å smøre et tynt lag med sennep på skivene, eller å variere med ulike krydder eller friske urter.
Skjær brød i skiver.
Du trenger
Skjær ost i skiver.
Vask tomat og skjær av den mengden du trenger. Et godt tips er å bruke en brødkniv når du skjærer tomaten.
Legg tomat, urter og ost på den ene brødskiven. Start med halvparten av osten, så tomat og urter, og så resten av osten. Legg den andre brødskiven på toppen.
Sett stekepannen på platen og skru på middels varme. Ha margarin eller smør i pannen.
Legg forsiktig ostesmørbrødet over i stekepannen når margarinen slutter å bruse. Stek den i ca. 3 minutter på den ene siden, til den har fått en gylden farge. Hvis du har lokk til stekepannen din, kan du gjerne bruke det.
Bruk stekespaden, og snu ostesmørbrødet. Stek videre i ca. 3 minutter på den andre siden, til osten har smeltet.
Løft ostesmørbrødet forsiktig ut av stekepannen og over på en fjøl.
Husk å skru av platen!
Skjær ostesmørbrødet i to, hvis du vil det.
Husk å vaske opp og rydde etter deg når du er ferdig!
Kommentarfeltet er stengt for nye kommentarer!
Vi bruker analyseverktøy for å måle trafikken på våre nettsider. Informasjonskapsler plasseres i din nettleser og gir oss grunnlag for videreutvikling og drift av våre tjenester. Om du velger å bruke matprat.no blir anonymisert brukerdata samlet inn, men ingen personopplysninger om deg vil samles eller lagres.