Steg
1
Sett rist i en tom stekeovn.
2
Sett stekeovnen på 200 °C. Bruk over og undervarme.
3
Finn frem kjøttet. Riv eller skjær kjøttet i mindre biter.
Nei. Du kan fint bruke rester av kylling også.
4
Sett stekepannen på platen og skru på middels varme. Ha i olje.
5
Ha i kjøttet og stek i noen minutter til kjøttet får en brun farge.
6
Ha tacokrydder og vann i stekepannen, bland godt og stek videre til vannet er “forsvunnet”.
7
Skru av platen og skyv stekepannen til side.
Har du husket å skru av stekeplaten?
8
Ha nachochips og kalkun i en ildfast form.
Ja det kan du. Rester av tacoskjell er også greit å bruke.
9
Mål opp revet ost og dryss over.
Legg en osteskive på toppen, eller riv litt ost på et rivjern og legg på - det er vel så bra!
10
Sett den ildfaste formen i ovnen og stek i 10 minutter, til osten har smeltet.
Husk å ta tiden!
11
Skyll vårløk og skjær i tynne skiver, og legg dem til side på fjølen.
12
Finn frem et gryteunderlag.
13
Bruk grytekluter og ta nachosen ut av ovnen. Sett den varme formen på gryteunderlaget du har gjort klart.
Husk å skru av ovnen!
Husk å vaske opp og rydde etter deg når du er ferdig!
14
Server sammen med mais, salsa og vårløk.
Vi bruker analyseverktøy for å måle trafikken på våre nettsider. Informasjonskapsler plasseres i din nettleser og gir oss grunnlag for videreutvikling og drift av våre tjenester. Om du velger å bruke matprat.no blir anonymisert brukerdata samlet inn, men ingen personopplysninger om deg vil samles eller lagres.