Steg
1
Skyll agurk.
2
Skjær agurkbiten først i tre, og kutt den i staver, slik som vist på bildet.
3
Skyll gulrot. Skell forsiktig av det yttereste laget på gulroten. Skjær av endene.
4
Del gulroten i to. Skjær den så på langs og til slutt i staver.
5
Skyll eplet. Bruk en epledeler og del det i båter.
Bruk en kniv i stedet, men pass på slik at du ikke skjærer deg.
Husk å vaske opp og rydde etter deg når du er ferdig!
6
Skyll druer. Legg druene på midten av en tallerken. Legg oppkuttet agurk, gulrot og eple rundt.
Vi bruker analyseverktøy for å måle trafikken på våre nettsider. Informasjonskapsler plasseres i din nettleser og gir oss grunnlag for videreutvikling og drift av våre tjenester. Om du velger å bruke matprat.no blir anonymisert brukerdata samlet inn, men ingen personopplysninger om deg vil samles eller lagres.