Oppkuttede frukt og grønnsaker er super leksesnaks! Her har vi laget en oppskift med druer, agruk, gulrot og eple, men du kan bruke det du har lyst på!
Skyll agurk.
Skjær agurkbiten først i tre, og kutt den i staver, slik som vist på bildet.
Du trenger
Skyll gulrot. Skell forsiktig av det yttereste laget på gulroten. Skjær av endene.
Del gulroten i to. Skjær den så på langs og til slutt i staver.
Skyll eplet. Bruk en epledeler og del det i båter.
Bruk en kniv i stedet, men pass på slik at du ikke skjærer deg.
Skyll druer. Legg druene på midten av en tallerken. Legg oppkuttet agurk, gulrot og eple rundt.
Husk å vaske opp og rydde etter deg når du er ferdig!
Kommentarfeltet er stengt for nye kommentarer!
Vi bruker analyseverktøy for å måle trafikken på våre nettsider. Informasjonskapsler plasseres i din nettleser og gir oss grunnlag for videreutvikling og drift av våre tjenester. Om du velger å bruke matprat.no blir anonymisert brukerdata samlet inn, men ingen personopplysninger om deg vil samles eller lagres.