Finhakk den mengen dill du trenger. Legg den litt til sides.
UTSTYR
  • Plastfjøl
    Skjærefjøl
  • Kokkekniv
    Kokkekniv

Steg

1

Finhakk den mengen dill du trenger. Legg den litt til sides.

Du trenger
frisk dill:
1 ss (finhakket)
Smør myk kremost utover lefsen. Det går også an å bruke andre typer lefser, tortilla eller lomper.
UTSTYR
  • Spiseskje
    Spiseskje
  • Smørkniv
    Smørkniv

Steg

2

Smør myk kremost utover lefsen. Det går også an å bruke andre typer lefser, tortilla eller lomper.

Du trenger
potetlefse:
1 stk. ,
kremost naturell:
1 ss
Legg på røkelaks og dryss over hakket dill.

Steg

3

Legg på røkelaks og dryss over hakket dill.

Du trenger
røkelaks:
2 skiver
Rull lefsen fast sammen. Du kan gjærne skjær rullen opp i mindre biter på skrå, og sette dem på et serveringsbrett, eller en tallerken. Ellers kan du spise den som den er!

Steg

4

Rull lefsen fast sammen. Du kan gjærne skjær rullen opp i mindre biter på skrå, og sette dem på et serveringsbrett, eller en tallerken. Ellers kan du spise den som den er!