Kyllingsandwich med skiver av tomat og kylling i spekeskinke. Dette bør bli din nye favorittsandwich! Godt som mat etter skoletid, en rask middag eller kveldsmat.
Ta ut alle stekebrett fra ovnen, slik at den er tom. Sett stekeovnen på 175 °C, over- og undervarme.
Finn frem et stekebrett og legg på et ark bakepapir.
Legg filetene over på bakepapiret.
Du trenger
Legg skiver med spekeskinke over filetene.
Klem kantene til spekeskinken inn under filetene, slik at spekeskinken «sitter fast».
Vask hendene dine godt. Sett brettet inn nederst i ovnen og stek i 15 minutter.
Husk å ta tiden!
Mens kyllingen er i ovnen: skyll salat og tomat. La dem renne av seg på et tørkepapir.
Finn frem en rist eller, eller et gryteunderlag, og sett den på benken. Bruk grytekluter og ta stekebrettet ut av ovnen. Sett brettet på risten og la kyllingen avkjøle seg litt.
Husk å skru av ovnen!
Skjær brød i skiver.
Smør smør på skivene.
Legg salatbladet på den ene skiven og skjær tomat i skiver.
Legg tomatskivene oppå salaten.
Bruk en klype og legg på kyllingen.
Topp det hele med den andre brødskiven.
Husk å vaske opp og rydde etter deg når du er ferdig!
Kommentarfeltet er stengt for nye kommentarer!
Vi bruker analyseverktøy for å måle trafikken på våre nettsider. Informasjonskapsler plasseres i din nettleser og gir oss grunnlag for videreutvikling og drift av våre tjenester. Om du velger å bruke matprat.no blir anonymisert brukerdata samlet inn, men ingen personopplysninger om deg vil samles eller lagres.