Ta ut alle stekebrett fra ovnen, slik at den er tom. Sett stekeovnen på 200 °C. Bruk over- og undervarme.

Steg

1

Ta ut alle stekebrett fra ovnen, slik at den er tom. Sett stekeovnen på 200 °C. Bruk over- og undervarme. 

Skyll paprika og skjær i ringer. Del deretter ringene i to. Ha paprikabitene i en bolle.
UTSTYR
  • Plastfjøl
    Skjærefjøl
  • Bolle
    Bolle
  • Kokkekniv
    Kokkekniv

Steg

2

Skyll paprika og skjær i ringer. Del deretter ringene i to. Ha paprikabitene i en bolle.

Du trenger
rød paprika:
2 ringer
Skyll vårløk og skjær den i biter. Ha bitene i bollen med paprika.

Steg

3

Skyll vårløk og skjær den i biter. Ha bitene i bollen med paprika. 

Du trenger
vårløk:
1 stk.
Vask fjølen og kniven godt. Tørk med et kjøkkenhåndkle.
UTSTYR
  • Kjøkkenhåndkle
    Kjøkkenhåndkle
  • Oppvaskbørste
    Oppvaskbørste

Steg

4

Vask fjølen og kniven godt. Tørk med et kjøkkenhåndkle.

Tørk kyllingfilet med tørkepapir.
UTSTYR
  • Tørkerull
    Tørkerull

Steg

5

Tørk kyllingfilet med tørkepapir.

Du trenger
kyllingfilet:
1 stk.
Skjær kyllingfilet i strimler. Vask hendene dine godt etter at du er ferdig med å ta på kjøttet.

Steg

6

Skjær kyllingfilet i strimler. Vask hendene dine godt etter at du er ferdig med å ta på kjøttet.

Sett en stekepanne på platen og skru på middels varme. Ha i margarin.
UTSTYR
  • Spiseskje
    Spiseskje
  • Stekepanne
    Stekepanne

Steg

7

Sett en stekepanne på platen og skru på middels varme. Ha i margarin. 

Du trenger
margarin:
1 ss
Bruk en stekespade og legg kyllingbitene i stekepannen når margarinen har sluttet å bruse. Stek dem på middels varme i 3 minutter, eller til de har fått en gyllen farge. Rør med stekespaden, slik at det ikke svir seg.
UTSTYR
  • Stekespade
    Stekespade
  • Tidsur
    Stoppeklokke

Steg

8

Bruk en stekespade og legg kyllingbitene i stekepannen når margarinen har sluttet å bruse. Stek dem på middels varme i 3 minutter, eller til de har fått en gyllen farge. Rør med stekespaden, slik at det ikke svir seg.  

Hvis du har mye kylling er det lurt å dele opp kjøttet og steke det i flere omganger, slik at det ikke blir så mye i pannen på en gang.

Ha i paprika og vårløk.

Steg

9

Ha i paprika og vårløk.

Ha i tandoorikrydder. Rør med stekespaden slik at krydderet blandes med kyllingen og grønnsakene.
UTSTYR
  • Teskje
    Teskje

Steg

10

Ha i tandoorikrydder. Rør med stekespaden slik at krydderet blandes med kyllingen og grønnsakene.

Du trenger
tandoorikrydder:
1 ts
Ha i crème fraîche.
UTSTYR
  • Spiseskje
    Spiseskje

Steg

11

Ha i crème fraîche.

Du trenger
crème fraîche orginal, 35 %:
2 ss
Bland alt godt sammen og senk temperaturen til det laveste.

Steg

12

Bland alt godt sammen og senk temperaturen til det laveste.

Sjekk på pakken med pitabrød hvor lenge de skal steke.

Steg

13

Sjekk på pakken med pitabrød hvor lenge de skal steke.

Legg pitabrød på en rist og sett den inn i ovnen. Vask fjølen og kniven, slik at det er klart til bruk.
UTSTYR
  • Oppvaskbørste
    Oppvaskbørste
  • Rist
    Rist
  • Tidsur
    Stoppeklokke

Steg

14

Legg pitabrød på en rist og sett den inn i ovnen. Vask fjølen og kniven, slik at det er klart til bruk.

Du trenger
grovt pitabrød:
1 stk.
Bruk en klype og ta pitabrødet ut av ovnen. Legg det på skjærefjølen.
UTSTYR
  • Klype
    Klype
  • Grytekluter
    Grytekluter

Steg

15

Bruk en klype og ta pitabrødet ut av ovnen. Legg det på skjærefjølen. 

Skjær en bit av pitabrødet.

Steg

16

Skjær en bit av pitabrødet. 

Skyll salat i kaldt vann og legg den på et ark tørkerull. Riv salat i biter.
UTSTYR
  • Tørkerull
    Tørkerull

Steg

17

Skyll salat i kaldt vann og legg den på et ark tørkerull. Riv salat i biter.

Du trenger
salatblad:
2 stk.
Legg salat i pitabrødet. Ha deretter i kyllingblandingen.
UTSTYR
  • Spiseskje
    Spiseskje

Steg

18

Legg salat i pitabrødet. Ha deretter i kyllingblandingen.