Steg
1
Knekk egg i en bolle.
Bruk en teskje eller en større bit av eggeskallet for å ta det ut.
2
Ha vann i bollen. Bruk gjerne et målebeger eller et glass for å hente vann fra springen.
3
Ha i salt.
4
Visp sammen eggeblandingen med en gaffel.
5
Sett stekepannen på platen og skru på middels varme. Ha i margarin.
6
Når margarinen har sluttet å bruse er den klar for å stekes i. Legg i brødskiver, og stek til de får litt farge på undersiden.
7
Snu brødskivene og stek til de har fått litt farge på den andre siden også.
8
Hell de sammenvispede eggene over brødskivene i stekepannen. Stek til egget stivner.
9
Legg på cheddarost.
10
Legg på skinkeskiver.
11
Flip den ene brødskiven over den andre.
12
Stek til osten er smeltet og alt egget har stivnet. Legg toasten over på en tallerken.
Husk å skru av platen når du er ferdig!
Husk å vaske opp og rydde etter deg når du er ferdig!
13
Skjær gjerne toasten i to og spis den sammen med litt salat eller andre grønnsaker du liker!
Vi bruker analyseverktøy for å måle trafikken på våre nettsider. Informasjonskapsler plasseres i din nettleser og gir oss grunnlag for videreutvikling og drift av våre tjenester. Om du velger å bruke matprat.no blir anonymisert brukerdata samlet inn, men ingen personopplysninger om deg vil samles eller lagres.