Fiskepinner, raspede gulrøtter, salat og sweet chili er supergodt når du kommer hjem fra skolen!
Sett en rist midt i stekeovnen.
Sett stekeovnen på 200 °C. Bruk under- og overvarme.
Skyll salat og legg salatbladene i en liten plastbolle.
Du trenger
Skyll og skrell gulrot over vasken.
Sett et rivjern på en tallerken og rasp gulrot.
Pakk tortillalefsene inn i aluminiumsfolie.
Varm i stekeovnen i 2 minutter. Husk å ta tiden.
Bruker du et tidsur blir det kanskje lettere å passe tiden.
Bruk grytekluter til å ta ut tortillalefsene.
Husk å skru av ovnen!
Sett stekepannen på platen, skru på middels varme. Ha i margarin.
Legg fiskepinnene forsiktig i pannen, når margarinen har sluttet å bruse. Stek dem i ca. 5 minutter.
Snu fiskepinnene og stek dem i ca. 5 minutter på den andre siden. Skru så av platen og sett pannen litt til side.
Har du husket å slå av platen?
Ha salat og raspet gulrot på tortillalefsen.
Legg fiskepinner på toppen. 3 stykker er nok til å fylle én lefse. Fyll resten av lefsene.
Ha på søt chilisaus tilslutt.
Husk å vaske opp og rydde etter deg når du er ferdig!
Kommentarfeltet er stengt for nye kommentarer!
Vi bruker analyseverktøy for å måle trafikken på våre nettsider. Informasjonskapsler plasseres i din nettleser og gir oss grunnlag for videreutvikling og drift av våre tjenester. Om du velger å bruke matprat.no blir anonymisert brukerdata samlet inn, men ingen personopplysninger om deg vil samles eller lagres.