Hopp til hovedinnhold

Eggerøre

Eggerøre er enkelt å lage og smaker kjempegodt. Setter du den i kjøleskapet, kan du også spise den til frokost dagen etter, eller ha den med deg i matpakken.

vanskelighet middels
steke
skarp kniv
nødvendige verktøy

Ingredienser

Velg hvor mange porsjoner du skal lage
porsjoner
  • margarin til brødskiven  
  • brød 1 skive  
  • cherrytomat 4 stk.  
  • egg 2 stk.  
  • vann 2 ss  
  • salt 1 klype  
  • margarin 1 ss  

Utstyr

  • Brødkniv
  • Kniv
  • Fjøl
  • Kokkekniv
  • Skjærefjøl
  • Bolle
  • Spiseskje
  • Gaffel
  • Liten stekepanne
  • Stekespade
  • Tallerken

Liste over oppskrifter

  • Vanlig tomat?

    Har du vanlig tomat kan du skjære opp det, istedenfor cherrytomater.

  • Eggeskall i bollen?

    Bruk en teskje eller en større bit av eggeskallet for å ta det ut.

  • Lyst på mer smak?

    Tørket eller frisk gressløk smaker også godt i eggerøre!

  • Husk å slå av platen!

  • Husk å slå av platen!

  • Husk å vaske opp og rydde etter deg når du er ferdig!

Andres meninger

Loading...

  • ,

    • MatStart

Kommentarfeltet er stengt for nye kommentarer!