Denne brødskiven er smakfull og god. Den er enkel å lage, men husk å ta tiden når du koker egg!
Sett en kjele på kokeplaten. Legg egg i kjelen og hell over vann, til det dekker eggene. Bruk et målebeger, eller noe annet du har på kjøkkenet.
Du trenger
Skru kokeplaten på full varme. Sett tidsuret på 8 minutter når vannet begynner å koke. Skru temperaturen litt ned når vannet har begynt å koke, så det ikke koker over.
Husk å ta tiden!
Skjær brød i skiver.
Legg brødskiven på en tallerken og smør på margarin.
Skyll agurk. Skjær den i skiver.
Hold kjelen med en gryteklut og hell av vannet. Skyll eggene i kaldt vann.
Når vi skyller kokte egg i kaldt vann, løsner skallet lettere.
Husk å skru av platen!
Del egg med en eggedeler.
Fordel agurk og egg på brødskiven. Topp det hele med kaviar, så er det klart til å spises!
Husk å vaske opp og rydde etter deg når du er ferdig!
Kommentarfeltet er stengt for nye kommentarer!
Vi bruker analyseverktøy for å måle trafikken på våre nettsider. Informasjonskapsler plasseres i din nettleser og gir oss grunnlag for videreutvikling og drift av våre tjenester. Om du velger å bruke matprat.no blir anonymisert brukerdata samlet inn, men ingen personopplysninger om deg vil samles eller lagres.