Skrell bananene.
UTSTYR
  • Plastfjøl
    Skjærefjøl

Steg

1

Skrell bananene.

Du trenger
banan:
2 stk.
Del dem i to.
UTSTYR
  • Kniv
    Kniv

Steg

2

Del dem i to.

Stikk ispinner inn i de halve bananene.
UTSTYR
  • ispinner
    Ispinner

Steg

3

Stikk ispinner inn i de halve bananene.

UTSTYR
  • Spiseskje
    Spiseskje
  • Teskje
    Teskje
  • Tallerken
    Tallerken

Steg

4

Mål opp havregryn og kanel, og ha det på en tallerken eller i en skål. Bland sammen. Lyst på andre smaker? Se gjerne tipsfilmen for inspirasjon! 

Du trenger
lettkokte havregryn:
4 ss ,
malt kanel:
1 ts
Ha yoghurt i en skål. Bruk teskjeen til å skrape ut alt fra begeret.
UTSTYR
  • Skål
    Skål

Steg

5

Ha yoghurt i en skål. Bruk teskjeen til å skrape ut alt fra begeret.

Du trenger
vaniljeyoghurt:
1 beger (lite)
Sett frem en tallerken med bakepapir i nærheten. Start med å dyppe en bananbit i yoghurt.
UTSTYR
  • Tallerken
    Tallerken
  • Bakepapir
    Bakepapir

Steg

6

Sett frem en tallerken med bakepapir i nærheten. Start med å dyppe en bananbit i yoghurt.

Rull så bananbiten i havreblandingen, slik at den dekkes.

Steg

7

Rull så bananbiten i havreblandingen, slik at den dekkes. 

Legg bananbiten på tallerkenen med bakepapir og gjør det samme med resten av bananbitene.

Steg

8

Legg bananbiten på tallerkenen med bakepapir og gjør det samme med resten av bananbitene.

Sett tallerkenen med bananbitene i fryseren i ca. 1-2 timer.
UTSTYR
  • Tidsur
    Stoppeklokke

Steg

9

Sett tallerkenen med bananbitene i fryseren i ca. 1-2 timer. 

Lager du mange eller vil du ha dem liggende lengre i fryseren, kan du oppbevare isen i en lufttett boks.