Kjempegod snaks når du kommer hjem fra skolen, på vei til trening eller når du bare har lyst på noe godt. Morsomt å lage er det også! Det tar ikke så lang tid å lage, men de bør ligge i fryseren i ca. 1-2 timer for å bli til is. Lager du mange, kan du oppbevare dem i en lufttett boks i fryseren. Her har vi laget dem med havregryn og kanel, men du kan også lage helgevarianter og toppe dem med andre ting som hakkede nøtter, knuste oreokjeks eller kakestrø.
Skrell bananene.
Du trenger
Del dem i to.
Stikk ispinner inn i de halve bananene.
Mål opp havregryn og kanel, og ha det på en tallerken eller i en skål. Bland sammen. Lyst på andre smaker? Se gjerne tipsfilmen for inspirasjon!
Ha yoghurt i en skål. Bruk teskjeen til å skrape ut alt fra begeret.
Sett frem en tallerken med bakepapir i nærheten. Start med å dyppe en bananbit i yoghurt.
Rull så bananbiten i havreblandingen, slik at den dekkes.
Legg bananbiten på tallerkenen med bakepapir og gjør det samme med resten av bananbitene.
Sett tallerkenen med bananbitene i fryseren i ca. 1-2 timer.
Lager du mange eller vil du ha dem liggende lengre i fryseren, kan du oppbevare isen i en lufttett boks.
Husk å vaske opp og rydde etter deg når du er ferdig!
Feltene markert med * må fylles ut før du kan legge til meningen din
Upassende innhold fjernes.
Vi bruker analyseverktøy for å måle trafikken på våre nettsider. Informasjonskapsler plasseres i din nettleser og gir oss grunnlag for videreutvikling og drift av våre tjenester. Om du velger å bruke matprat.no blir anonymisert brukerdata samlet inn, men ingen personopplysninger om deg vil samles eller lagres.