Knekk egg i en bolle. Er du uheldig og får eggeskall i bollen, ta det ut.
UTSTYR
  • Bolle
    Bolle

Steg

1

Knekk egg i en bolle. Er du uheldig og får eggeskall i bollen, ta det ut.

Du trenger
egg:
1 stk.

Bruk en teskje eller en større bit av eggeskallet for å ta det ut.

Bruk et målebeger og mål opp melken du trenger. Hell den i bollen.
UTSTYR
  • Målebeger
    Målebeger

Steg

2

Bruk et målebeger og mål opp melken du trenger. Hell den i bollen.

Du trenger
lettmelk:
1 dl
Ha i en liten klype salt.

Steg

3

Ha i en liten klype salt. 

Du trenger
salt:
1 klype
Bruk en gaffel og visp sammen eggeblandingen.
UTSTYR
  • Gaffel
    Gaffel

Steg

4

Bruk en gaffel og visp sammen eggeblandingen. 

Skjær brød i skiver.
UTSTYR
  • Fjøl
    Fjøl
  • Brødkniv
    Brødkniv

Steg

5

Skjær brød i skiver. 

Du trenger
brød:
2 skiver
Sett stekepannen på platen og skru på middels varme. Ha margarin i pannen. Dynk brødskivene i eggeblandingen.
UTSTYR
  • Liten stekepanne
    Liten stekepanne
  • Stekespade
    Stekespade

Steg

6

Sett stekepannen på platen og skru på middels varme. Ha margarin i pannen. Dynk brødskivene i eggeblandingen. 

Du trenger
margarin:
1 ss
Legg forsiktig brødskivene over i stekepannen når margarinen slutter å bruse. Stek dem i ca. 2 minutter på den ene siden, til de har fått en gylden farge.
UTSTYR
  • Tidsur
    Stoppeklokke

Steg

7

Legg forsiktig brødskivene over i stekepannen når margarinen slutter å bruse. Stek dem i ca. 2 minutter på den ene siden, til de har fått en gylden farge.

Snu brødskivene. Strek dem i ca. 2 minutter på den andre siden.
UTSTYR
  • Tidsur
    Stoppeklokke

Steg

8

Snu brødskivene. Strek dem i ca. 2 minutter på den andre siden.

Løft brødskivene forsiktig ut av stekepannen og over på en tallerken.
UTSTYR
  • Tallerken
    Tallerken

Steg

9

Løft brødskivene forsiktig ut av stekepannen og over på en tallerken. 

Skjær skiver av hvitost.
UTSTYR
  • Ostehøvel
    Ostehøvel

Steg

10

Skjær skiver av hvitost.

Du trenger
hvitost:
3 skiver

Har du ferdigskivet ost kan du bruke det, men husk å ta litt mindre ettersom skivene er så store.

Legg osten og kalkunpålegget på den ene brødskiven.
UTSTYR
  • Plastfjøl
    Skjærefjøl

Steg

11

Legg osten og kalkunpålegget på den ene brødskiven.

Du trenger
røkt kalkunpålegg:
2 skiver
Legg den andre brødskiven over, og maten er klar!

Steg

12

Legg den andre brødskiven over, og maten er klar!