Steg
1
Knekk egg i en bolle. Er du uheldig og får eggeskall i bollen, ta det ut.
Bruk en teskje eller en større bit av eggeskallet for å ta det ut.
2
Bruk et målebeger og mål opp melken du trenger. Hell den i bollen.
3
Ha i en liten klype salt.
4
Bruk en gaffel og visp sammen eggeblandingen.
5
Skjær brød i skiver.
6
Sett stekepannen på platen og skru på middels varme. Ha margarin i pannen. Dynk brødskivene i eggeblandingen.
7
Legg forsiktig brødskivene over i stekepannen når margarinen slutter å bruse. Stek dem i ca. 2 minutter på den ene siden, til de har fått en gylden farge.
8
Snu brødskivene. Strek dem i ca. 2 minutter på den andre siden.
9
Løft brødskivene forsiktig ut av stekepannen og over på en tallerken.
Husk å slå av platen!
10
Skjær skiver av hvitost.
Har du ferdigskivet ost kan du bruke det, men husk å ta litt mindre ettersom skivene er så store.
11
Legg osten og kalkunpålegget på den ene brødskiven.
Husk å vaske opp og rydde etter deg når du er ferdig!
12
Legg den andre brødskiven over, og maten er klar!
Vi bruker analyseverktøy for å måle trafikken på våre nettsider. Informasjonskapsler plasseres i din nettleser og gir oss grunnlag for videreutvikling og drift av våre tjenester. Om du velger å bruke matprat.no blir anonymisert brukerdata samlet inn, men ingen personopplysninger om deg vil samles eller lagres.