Skjær brød i skiver.
UTSTYR
  • Brødkniv
    Brødkniv
  • Plastfjøl
    Skjærefjøl

Steg

1

Skjær brød i skiver. 

Du trenger
brød:
1 skive
Legg skiven på en tallerken og smør på smør.
UTSTYR
  • Tallerken
    Tallerken
  • Kniv
    Kniv

Steg

2

Legg skiven på en tallerken og smør på smør. 

Du trenger
smør:
til brødskiven
Skyll sukkererter og la dem renne av seg på et tørkepapir.
UTSTYR
  • Tørkerull
    Tørkerull

Steg

3

Skyll sukkererter og la dem renne av seg på et tørkepapir. 

Du trenger
sukkererter:
4 stk.
Skjær sukkerertene i små biter.
UTSTYR
  • Kokkekniv
    Kokkekniv

Steg

4

Skjær sukkerertene i små biter. 

Ha bitene over i en bolle.
UTSTYR
  • Bolle
    Bolle

Steg

5

Ha bitene over i en bolle. 

Åpne maisboksen.

Steg

6

Åpne maisboksen.

Mål opp mais og ha i bollen.
UTSTYR
  • Spiseskje
    Spiseskje

Steg

7

Mål opp mais og ha i bollen. 

Du trenger
maiskorn:
1 ss
Ta skinnet av kyllinglåret, slik som på bildet.

Steg

8

Ta skinnet av kyllinglåret, slik som på bildet. 

Du trenger
grillet kyllinglår:
1 stk.
Riv kjøttet fra kyllinglåret, og riv det i mindre biter. Ha kyllingkjøttet i bollen. Kast skinn og bein.

Steg

9

Riv kjøttet fra kyllinglåret, og riv det i mindre biter. Ha kyllingkjøttet i bollen. Kast skinn og bein.

Ha crème fraîche i bollen.
UTSTYR
  • Spiseskje
    Spiseskje

Steg

10

Ha crème fraîche i bollen.

Du trenger
crème fraîche lett, 18 %:
1 ss
Bland godt med spiseskjeen.

Steg

11

Bland godt med spiseskjeen. 

Skyll salat, tørk den litt på et tørkepapir og legg på brødskiven.
UTSTYR
  • Tørkerull
    Tørkerull

Steg

12

Skyll salat, tørk den litt på et tørkepapir og legg på brødskiven. 

Du trenger
salatblad:
1 stk.
Ha på kyllingsalaten.

Steg

13

Ha på kyllingsalaten.